FB-logo

Wie is Anita Dekker?
Ik werk graag met mensen. Mijn passie voor acupunctuur heeft zich meer en meer ontwikkeld tijdens mijn studie aan de Academie Qing-Bai, waar ik mijn opleiding voor acupuncturist heb gevolgd, na een basisvakopleiding. Ik ben al jaren in de medische sector werkzaam en mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste en voetreflextherapeut maakt ook dat ik de specialisatie cosmetische acupunctuur ben gaan volgen.

Door een combinatie van factoren ging ik me steeds meer in de oosterse filosofie verdiepen met haar mooie inzichten en metaforen. De benadering van de Traditionele Chinese Geneeswijze geeft een andere kijk op gezondheid en het werkt preventief. Ik heb de volle overtuiging dat de westerse en oosterse geneeskunde in de toekomst steeds meer verweven zullen worden in één behandeling en elkaar kunnen ondersteunen. De combinatie van beide geeft mij de mogelijkheid om gezondheid en bewustwording te bevorderen.

Ik ben in het bezit van het diploma HBO Westerse Medische Basiskennis (CPION geaccrediteerd). Verder heb ik diverse specialisaties gevolgd, zoals ooracupunctuur, cosmetische acupunctuur, one minute diagnosis en Vibrational Facial acupuncture (gezichtsverjonging).

Ik ben lid van de VNT, de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.

home_acupunctuurnaald

Na een aantal behandelingen evalueren wij samen de voortgang van het behandelproces.